Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αναζητείται κατεύθυνση από τις ξένες αγορές

Κατεύθυνση από τις ξένες αγορές θα αναζητήσει και σήμερα η Σοφοκλέους, όπως εκτιμούν οι αναλυτές, οι οποίοι αναφέρουν ωστόσο οτι η αγορά παραμένει επιφυλακτική και οτι είναι νωρίς ακόμα για να γίνεται λόγος για διατηρήσιμη ανοδική τάση.

ΑΧΕ: Αναζητείται κατεύθυνση από τις ξένες αγορές
Τι εκτιμάται για σήμερα: Βελτίωση του κλίματος τις τελευταίες συνεδριάσεις ”βλέπει” η Marfin Analysis, η οποία στο πρωινό report της εκτιμά οτι οι έλληνες επενδυτές θα περιμένουν το άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών, αναζητώντας κατεύθυνση.

Η Σίγμα Securities από την πλευρά της εκτιμά πως παρά το νέο αγοραστικό ενδιαφέρον, η αγορά παραμένει επιφυλακτική.

Η Proton Securities προβλέπει οτι οι αγορές σήμερα θα ανοίξουν ίσως σε λίγο υψηλότερα επίπεδα.

Η Εγνατία Finance αναφέρει οτι η Σοφοκλέους έδειξε κάποιες τάσεις σταθεροποίησης χθες, ενώ εκτιμά οτι η θετική απόδοση της Wall Street χθες, σε συνδυασμό με την μείωση των τιμών πετρελαίου, ίσως βοηθήσει σήμερα τόσο τις ευρωπαϊκές αγορές όσο και τη Σοφοκλέους. Εν τούτοις, εκτιμά οτι η αγορά δεν έχει ”ξεφύγει” ακόμα από την αστάθεια και συνεπώς δεν αναμένει κάποια διατηρήσιμη ανοδική τάση.

Τι έγινε χθες: Σε υψηλότερο επίπεδο κινήθηκε χθες η Σοφοκλέους, μετά την μικρή ανάκαμψη των ευρωπαϊκών αγορών, γράφει η Marfin Analysis. Ο τζίρος άγγιξε τα 510 εκατ. ευρώ και οι δείκτες FTASE 20 και FTSEM 40 έκλεισαν με άνοδο 1,47% και 0,84% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v