Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγή τιμών για Attica-Blue Star από Marfin

Σε μείωση της τιμής-στόχου για την Attica Group στα 5,10 ευρώ ανά μετοχή, από 5,30 ευρώ, προχώρησε η Marfin Analysis, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”outperform”. Παράλληλα, αναβάθμισε την τιμή-στόχο της Blue Star στα 3,80 ευρώ, από 350 ευρώ.

Αλλαγή τιμών για Attica-Blue Star από Marfin
Σε μείωση της τιμής-στόχου για την Attica Group στα 5,10 ευρώ ανά μετοχή, από 5,30 ευρώ, προχώρησε η Marfin Analysis, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”outperform”.

Παράλληλα, αναβάθμισε την τιμή-στόχο της Blue Star στα 3,80 ευρώ, από 3,50 ευρώ.

Σύμφωνα με την έκθεση της Marfin, με ημερομηνία 31/5/2006, η χρηματιστηριακή μετά την απόφαση για απελευθέρωση της ελληνικής ακτοπλοΐας, βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τον κύκλο εργασιών της Blue Star, εκτιμώντας οτι η αύξηση των τιμών το 2007 και 2008 θα αγγίξει το 6% και πως θα υπάρξει αύξηση επιβατών και οχημάτων κατά 3%.

Παράλληλα, προβλέπει αύξηση του κόστους των καυσίμων και για τις δυο εταιρείες, αν και εκτιμά οτι η Blue Star θα μπορέσει ευκολότερα να αντισταθμίσει τις οποιεσδήποτε αρνητικές επιπτώσεις, καθώς τα πλοία της μπορούν να μειώσουν τις ταχύτητες με τις οποίες κινούνται αφού εκτελούν δρομολόγια σε μικρότερες αποστάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v