Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ε.Κ: Τι περιλαμβάνει η ”ατζέντα” της συνεδρίασης

Κυρώσεις για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας, κυρίως σε φυσικά πρόσωπα, εξελίξεις στο θέμα διαγραφής εταιριών που βρίσκονται σε αναστολή για διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών, αλλά και αποφάσεις θεσμικού περιεχομένου περιλαμβάνει η σημερινή ”ατζέντα” της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Ε.Κ: Τι περιλαμβάνει η ”ατζέντα” της συνεδρίασης
Κυρώσεις για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας, κυρίως σε φυσικά πρόσωπα, εξελίξεις στο θέμα διαγραφής εταιριών που βρίσκονται σε αναστολή για διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών αλλά και αποφάσεις θεσμικού περιεχομένου περιλαμβάνει η σημερινή ”ατζέντα” της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Eιδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναμένεται να συζητήσει σήμερα περιπτώσεις παράβασης της χρηματιστηριακής νομοθεσίας καθώς και νέες περιπτώσεις εταιριών που βρίσκονται σε αναστολή για περισσότερους από έξι μήνες. Δεν είναι βέβαιο αν θα προχωρήσει σε διαγραφές εταιριών ή αν θα δώσει ολιγόχρονη παράταση σε αυτές προκειμένου να βελτιώσουν τη συνολικη τους εικόνα.

”Πράσινο φως” επίσης θα λάβει εκτός απροόπτου και η απόφασή της που αφορά στο νέο καθεστώς πιστοποίησης των στελεχών της Κεφαλαιαγοράς. Το πλήρες κείμενο της σχετικής απόφασης έχει κατ’ αποκλειστικότητα δημοσιεύσει το euro2day.gr στις 09/5/2006.

Τελική έγκριση για το νέο καθεστώς που αφορά στο Επικουρικό Κεφάλαιο ενδέχεται να τεθεί στο τραπέζι των μελών της Ε.Κ. προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής κεφαλαίων στις περιπτώσεις των μελών του Χ.Α. που τα αφορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v