Σε ισχύ από 1/6 οι αλλαγές στους δείκτες FTSE-MSCI

Από την αυριανή συνεδρίαση της 1ης Ιουνίου 2006 θα ισχύσουν οι αλλαγές στους δείκτες MSCI και FTSE ASE. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά το δείκτη ΜSCI Greece Standard η μετοχή της Motor Oil αντικαθιστά τη μετοχή των ΚΑΕ.

Σε ισχύ από 1/6 οι αλλαγές στους δείκτες FTSE-MSCI
Από την αυριανή συνεδρίαση της 1ης Ιουνίου 2006 θα ισχύσουν οι αλλαγές στους δείκτες MSCI και FTSE ASE στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά το δείκτη ΜSCI Greece Standard η μετοχή της Motor Oil αντικαθιστά τη μετοχή των ΚΑΕ.

Στο δείκτη MSCI Small Cap προστίθενται οι τίτλοι των: Blue Star, ΜΕΤΚΑ, Νεοχημική, Notos Com, ΟΛΠ, ενώ διαγράφεται η FG Europe.

Η Τράπεζα Πειραιώς και η 3Ε προστίθενται στους δείκτες MSCI Euro και Pan Euro. Η στάθμιση του ΟΤΕ στους παραπάνω δείκτες αυξάνεται στο 65%, από 60%

Στον FT 20 δεν υπήρξαν προσθήκες ή διαγραφές. Στον Mid 40 προστίθεται η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου, ενώ διαγράφεται η μετοχή του Πλαισίου.

Στο δείκτη Small Cap 80 εισέρχονται οι εξής μετοχές: Lamda Detergent, NΕΛ, ΕΒΖ, Creta Farm, Πήγασος, Πλαστικά Κρήτης, Solvency, Ατλάντικ, ΕΤΕΜ, Αττικές Εκδόσεις και Δέλτα Project.

Aντίστοιχα διαγράφησαν οι Ridenco, Αλμα Ατέρμων, Revoil, ΑS Company, Κορδέλλου, Veterin, Εβροφάρμα, Διεκάτ, Κτήμα Λαζαρίδη, Νάκας και Δρομέας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v