Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Ικανοποίησε τους αναλυτές το τρίμηνο

Με θετικά λόγια εκφράζονται για τα αποτελέσματα τριμήνου του ΟΤΕ οι χρηματιστηριακές, επισημαίνοντας τις περικοπές κόστους και τις (όπως φαίνεται) επιτυχείς προσπάθειες αναδιάρθρωσης. Πώς σχολιάζουν Π&Κ, EFG Eurobank και Proton.

ΟΤΕ: Ικανοποίησε τους αναλυτές το τρίμηνο
Βελτιωμένο χαρακτηρίζει το α΄ τρίμηνο του ΟΤΕ η EFG Eurobank, λόγω της σταθεροποίησης της σταθερής τηλεφωνίας, του περιορισμού του κόστους και της επέκτασης του περιθωρίου στη Ρουμανία. Για τη συνέχεια, η EFG αναμένει η εθελούσια να αποδώσει καρπούς έως το τέλος του έτους.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί θετική στάση για τη μετοχή, με σύσταση ”outperform” και ”αξία” της μετοχής στα 20,7 ευρώ.

Υψηλότερα των εκτιμήσεων αποτελέσματα τριμήνου ανακοίνωσε ο ΟΤΕ, επισημαίνει η Π&Κ, τονίζοντας τη βελτίωση στο περιθώριο EBITDA σε ό,τι αφορά δύο περιφέρειες δραστηριότητας: την Ελλάδα και τη Ρουμανία.

Θετική παραμένει για τον ΟΤΕ η Proton, καθώς κατά την εκτίμησή της τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τη διαχείριση της κατάστασης από τη διοίκηση και το ότι τα μέτρα της αναδιάρθρωσης αρχίζουν να αποδίδουν, αναφέρει. Η ίδια χρηματιστηριακή τονίζει ακόμη ότι κατά την εκτίμησή της το deal με τη Γερμανός θα φέρει σημαντικές συνέργιες για τη σταθερή τηλεφωνία, ιδιαίτερα στην πώληση ευρυζωνικών δικτύων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v