Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συνεχίζονται οι πιέσεις από το εξωτερικό

Την πορεία των διεθνών αγορών εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα ακολουθήσει και σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ το ενδιαφέρον των επενδυτών αναμένεται να εστιαστεί στο πλήθος των τριμηνιαίων οικονομικών αποτελεσμάτων που ανακοινώνονται σήμερα.

ΑΧΕ: Συνεχίζονται οι πιέσεις από το εξωτερικό
Τι εκτιμάται για σήμερα: Καμιά σημαντική αλλαγή δεν αναμένεται σήμερα στη Σοφοκλέους, μετά και το αρνητικό κλείσιμο στις ΗΠΑ χθες το βράδυ, εκτιμά στο πρωινό report της η Marfin Analysis.

Η Σίγμα Securities εκτιμά ότι την πορεία που θα ακολουθήσει στις επόμενες συνεδριάσεις η Σοφοκλέους, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το κλίμα στις διεθνείς αγορές.

Και η Proton Securities εκτιμά ότι οι διεθνείς αγορές θα επηρεάσουν τη Σοφοκλέους, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να εστιάζεται σήμερα στο πλήθος των οικονομικών αποτελεσμάτων που θα ανακοινωθούν.

Η Εγνατία Finance από την πλευρά της αναφέρει ότι το κλίμα στις διεθνείς αγορές παραμένει ασταθές και η αστάθεια αυτή αναμένεται να κυριαρχήσει βραχυπρόθεσμα στις χρηματαγορές. Αν και τα υψηλότερα επίπεδα μπορούν να δικαιολογηθούν για τη Σοφοκλέους, αναφέρει η χρηματιστηριακή στο report της, ωστόσο δεν είναι ακόμα ώρα να μιλήσει κανείς για διατηρήσιμη ανάκαμψη.

Τι έγινε χθες: Σημαντικές πιέσεις δέχθηκε χθες η Σοφοκλέους, με τις μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης να υποαποδίδουν, αναφέρει στο πρωινό report της η Marfin Analysis. Ο τζίρος άγγιξε τα 297 εκατ. ευρώ, με τους δείκτης FTSE 20 και FTSEM 40 να κλείνουν με απώλειες 2,81% και 2,9% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v