Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Εθνική και ΟΤΕ στο επίκεντρο

Συνέχεια της ανοδικής πορείας στη Σοφοκλέους εκτιμούν για σήμερα οι αναλυτές, αν και οι επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί. Εθνική και ΟΤΕ θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς ανακοινώνουν τα οικονομικά αποτελέσματά τους για το πρώτο τρίμηνο.

ΑΧΕ: Εθνική και ΟΤΕ στο επίκεντρο
Τι εκτιμάται για σήμερα: Καθώς τα τριμηνιαία αποτελέσματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής δεν έχουν φέρει καμία αρνητική ”έκπληξη”, το πρόσφατο ”ξεπούλημα” έχει δημιουργήσει ορισμένες καλές επενδυτικές ευκαιρίες, σύμφωνα με την Marfin Financial. Στο επίκεντρο σήμερα θα βρεθούν Εθνική και ΟΤΕ, που ανακοινώνουν οικονομικά αποτελέσματα πριν το άνοιγμα της αγοράς.

Η Proton Securities από την πλευρά της εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα ακολουθήσει την τάση των ξένων χρηματιστηρίων, τα οποία σήμερα αναμένεται να ανοίξουν χαμηλότερα, ενώ Εθνική και ΟΤΕ θα βρίσκονται στο προσκήνιο, λόγω της ανακοίνωσης των οικονομικών τους αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με την Εγνατία Finance, αν και η άνοδος που σημειώνει τις τελευταίες συνεδριάσεις η Σοφοκλέους είναι καθησυχαστική σε ορισμένο βαθμό, ωστόσο οι επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί και δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια διακοπή της ανοδικής τάσης. Το ενδιαφέρον σήμερα θα εστιαστεί στα οικονομικά αποτελέσματα μεγάλων εταιρειών, όπως της Εθνικής, της Εμπορικής και του ΟΤΕ.

Τι έγινε χθες: Συνεχίστηκε για τρίτη ημέρα η ανάκαμψη των ελληνικών μετοχών, αναφέρει η Marfin Analysis στο πρωινό report της, αν και ο όγκος των συναλλαγών ήταν περιορισμένος. Οι δείκτες FTSE 20 και FTSEM 40 έκλεισαν με άνοδο της τάξης του 0,8% και 1,5% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v