Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Nέες τιμές από Π&Κ, Alpha Finance (upd)

Στα 25 ευρώ από 24,2 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή-στόχο για τη Motor Oil η P&Κ Χρηματιστηριακή, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight” σε έκθεσή της με σημερινή (29/5) ημερομηνία. Στα 23 ευρώ αναπροσαρμόζει την τιμή - στόχο η Αlpha Finance.

Motor Oil: Nέες τιμές από Π&Κ, Alpha Finance (upd)
Στα 25 ευρώ από 24,2 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή-στόχο για τη Motor Oil η P&Κ Χρηματιστηριακή, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight” σε έκθεσή της με σημερινή (29/5) ημερομηνία.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα της εταιρίας διαμορφώθηκαν σε επίπεδα υψηλότερα από τις εκτιμήσεις της και αναπροσαρμόζει υψηλότερα την τιμή-στόχο για να αντανακλά τις τάσεις που διαμορφώνονται στο α’ τρίμηνο.

Η Π&Κ επισημαίνει ότι ένα Ρ/Ε 12,3 με βάση τα κέρδη του 2006 είναι ελκυστικό για τη Motor Oil, δεδομένων των παραγωγικών της ικανοτήτων.

Η τιμή-στόχος, στα 25 ευρώ, υποδηλώνει περιθώριο ανοδικής κίνησης 19,85% από το κλείσιμο της μετοχής την Παρασκευή στα 20,86 ευρώ.

Από την πλευρά της η Alpha Finance σε έκθεσή της (26/05) αναπροσαρμόζει στα 23 ευρώ, από 22,9 ευρώ την τιμή – στόχο για τη μετοχή της Motor Oil, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”outperform”.

Βάσει των νέων υψηλότερων προβλέψεων της χρηματιστηριακής, τα EPS 2006 θα ανέλθουν στα 1,73 ευρώ το 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v