Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Αναβάθμιση συστάσεων από 3 οίκους (update2)

Σε ”overweight” από ”neutral” αναβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η HSBC σε έκθεσή της (26/05), αναπροσαρμόζοντας στα 31,3 ευρώ, από 31,7 πριν την τιμή – στόχο. Η χρηματιστηριακή θεωρεί την πρόσφατη υποχώρηση της μετοχής ως αγοραστική ευκαιρία, ενώ τονίζει την ισχυρή ανάκαμψη του ”Πάμε Στοίχημα”. Σε αναβάθμιση σύστασης προχωρούν Εγνατία και Proton.

ΟΠΑΠ: Αναβάθμιση συστάσεων από 3 οίκους (update2)
Σε ”overweight” από ”neutral” αναβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η HSBC σε έκθεσή της (26/05), αναπροσαρμόζοντας στα 31,3 ευρώ, από 31,7 πριν, την τιμή – στόχο.

Η χρηματιστηριακή θεωρεί την πρόσφατη υποχώρηση της μετοχής ως αγοραστική ευκαιρία, ενώ τονίζει την ισχυρή ανάκαμψη του ”Πάμε Στοίχημα” το α΄ τρίμηνο του 2006.

Παράλληλα θεωρεί υπερβολικές τις ανησυχίες που εκφράζονται για την καθυστέρηση της εισαγωγής των ελληνικών αγώνων στο κουπόνι του ”Πάμε Στοίχημα” αλλά και για το διαγωνισμό των τερματικών.

Σε αναβάθμιση της σύστασης για τον ΟΠΑΠ, σε ”accumulate” από ”hold”, προχώρησε και η Εγνατία Finance, σε έκθεσή της με ημερομηνία 26/5, διατηρώντας παράλληλα την τιμή στόχο των 30,50 ευρώ ανά μετοχή.

Παράλληλα, αναφέρει οτι ίσως προχωρήσει σε μικρή αναπροσαρμογή των εκτιμήσεών της, δεδομένης της καθυστέρησης στην εισαγωγή ελληνικών αγώνων ποδοσφαίρου στο ”Πάμε Στοίχημα”.

Εξάλλου, η Eurobank στην έκθεσή της με ημερομηνία 26/5/2006, διατηρεί τη σύσταση ”market perform”, τονίζοντας οτι αν και παραμένει θετική για τις επιχειρηματικές προοπτικές του Οργανισμού, ωστόσο θεωρεί οτι απουσιάζει κάποιος ισχυρός βραχυπρόθεσμος καταλύτης για τη μετοχή της εταιρείας.

Επίσης, αναθεωρεί τις προβλέψεις της για την αύξηση των κερδών ανά μετοχή του ΟΠΑΠ το 2006 στο 15,4%, στο 12,4% για το 2007 και στο 3,8% για το 2008.

Η Proton Securities από την πλευρά της μειώνει την τιμή στόχο για τον ΟΠΑΠ στα 27 ευρώ, από 27,6 ευρώ, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα την σύσταση σε ”neutral” από ”underperform”.

Αμετάβλητη διατηρεί σύσταση και τιμή στόχο (”neutral” στα 28,9 ευρώ) για τον ΟΠΑΠ η Πειραιώς Χρηματιστηριακή μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου, τα οποία αναφέρει ότι διαμορφώθηκαν ”στο κάτω όριο των προσδοκιών της αγοράς”.



Σημειώνεται οτι η μετοχή του ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 25ης Μαΐου στα 26,5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v