Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Θετικά είδαν τα μεγέθη οι αναλυτές

Θετικά είδαν οι αναλυτές τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Motor Oil για το α΄ τρίμηνο. Τιμή-στόχο 25 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”buy 1” δίνει η Citigroup. Παράλληλα, χαρακτηρίζει την εταιρία ”ισχυρό παιχνίδι λόγω της συνεχιζόμενης ενίσχυσης στην ευρωπαϊκή αγορά διύλισης”.

Motor Oil: Θετικά είδαν τα μεγέθη οι αναλυτές
Εντυπωσιακά χαρακτηρίζει η Citigroup τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Motor Oil για το α΄ τρίμηνο, δίνοντας στην εταιρία τιμή-στόχο 25 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”buy 1”. Παράλληλα, την χαρακτηρίζει ”ισχυρό παιχνίδι λόγω της συνεχιζόμενης ενίσχυσης στην ευρωπαϊκή αγορά διύλισης”.

Η HSBC αναφέρει από την πλευρά της ότι τα αποτελέσματα της Motor Oil ήταν υψηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών, τονίζοντας ότι στην ενίσχυση των κερδών συνέβαλε η λειτουργία της νέας μονάδας καταλυτικής υδρογονοδιάσπασης (hydrocracker).

Υπενθυμίζεται οτι ο κύκλος εργασιών του ομίλου αυξήθηκε κατά 46,3%, στα 948,529 εκατ. ευρώ, από 648,318 εκατ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη της ανήλθαν σε 42,964 εκατ. ευρώ, από 29,081 εκατ. ευρώ (+ 47,73%) κατά το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v