Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Στα 18 ευρώ ”κόβει” την τιμή η UBS

Στα 18 απο 18,8 ευρώ περικόπτει η UBS την τιμή στόχο για τη μετοχή της ΔΕΗ, ενώ μειώνει τη σύσταση σε reduce από neutral, αναφέρει η UBS στην έκθεσή της Global Daily Spark με σημερινή ημερομηνία.

ΔΕΗ: Στα 18 ευρώ ”κόβει” την τιμή η UBS
Στα 18 απο 18,8 ευρώ περικόπτει η UBS την τιμή στόχο για τη μετοχή της ΔΕΗ, ενώ μειώνει τη σύσταση σε reduce από neutral. Η αποτίμσηη της εταιρίας, αναφέρει η UBS στην έκθεσή της Global Daily Spark με σημερινή ημερομηνία, οδηγείται από την αξία των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας και την μακροπρόθεσμη προοπτική αναδιάρθρωσης.

Με αφορμή τα αποτελέσματα τριμήνου της εταιρίας, ο οίκος αναφέρει πως δεν παρατηρεί κάποια ένδειξη που θα μπορούσε να υποστηρίξει το σενάριο της επικείμενης ανάκαμψης των κερδών.



Οι απόπειρες περικοπής του κόστους χαρακτηρίζονται αδύναμες, κάτι που αποδίδεται κυρίως στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που όπως επιησμαίνεται αντιστοιχεί στο 75% της αύξησης του κόστους της Επιχείρησης.

Η UBS περιέκοψε κατά 14,3% τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή της ΔΕΗ στο 2006, λόγω ακριβώς του αυξανόμενου κόστους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v