Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς υποδέχονται UBS-Eurobank το τρίμηνο της ΕΧΑΕ

Ισχυρά χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα τριμήνου της ΕΧΑΕ η UBS σε έκθεσή της με ημερομηνία 23/5, όπου διατηρεί σύσταση ”buy 2” και τιμή στόχο στα 18,45 ευρώ. Ο διεθνής οίκος εκτιμά ότι οι όγκοι συναλλαγών θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα και κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Πώς υποδέχονται UBS-Eurobank το τρίμηνο της ΕΧΑΕ
Ισχυρά χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα τριμήνου της ΕΧΑΕ η UBS σε έκθεσή της με ημερομηνία 23/5, όπου διατηρεί σύσταση ”buy 2” και τιμή στόχο στα 18,45 ευρώ.

Ο διεθνής οίκος τονίζει την αύξηση του μέσου ημερήσιου όγκου συναλλαγών στα 394 εκατ. ευρώ, με άνοδο 85,8% σε ετήσια βάση και εκτιμά ότι οι όγκοι συναλλαγών θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα και κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο οίκος διατηρεί σύσταση ”buy 2” με τιμή στόχο στα 18,45 ευρώ, υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου 31,8% από το κλείσιμο της Τρίτης στα 14 ευρώ.

Σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τον μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών της επόμενης τριετίας προχώρησε η Eurobank Sec. μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου της ΕΧΑΕ. Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι η μετοχή της είναι δίκαια αποτιμημένη και διατηρεί σύσταση ”market perform”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v