Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Υπερτιμημένη η μετοχή, σύμφωνα με την MS

Διατηρούν τις συστάσεις (”neutral” και ”underweight”) και την τιμή-στόχο (20,8 και 16 ευρώ αντίστοιχα) που έχουν θέσει για τη μετοχή της ΔΕΗ οι Πειραιώς Securities και Morgan Stanley, στις εκθέσεις τους, με ημερομηνία 24/5/2006.

ΔΕΗ: Υπερτιμημένη η μετοχή, σύμφωνα με την MS
Διατηρούν τις συστάσεις (”neutral” και ”underweight”) και την τιμή-στόχο (20,8 και 16 ευρώ αντίστοιχα) που έχουν θέσει για τη μετοχή της ΔΕΗ οι Πειραιώς Securities και Morgan Stanley, στις εκθέσεις τους με ημερομηνία, 24/5/2006.

Αναλυτικότερα, η Morgan Stanley στην έκθεσή της αναφέρει ότι οι νέοι κανονισμοί που προωθούνται για την πολιτική τιμολόγησης δεν θα δικαιολογούσαν μια τιμή υψηλότερη των 16 ευρώ ανά μετοχή, ενώ δεδομένων των προβλέψεων για χαμηλή κερδοφορία, κρίνει οτι η μετοχή είναι υπερτιμημένη.

Επίσης, προχωρά σε μείωση των προβλέψεών της έτσι ώστε αυτές να προσαρμόζονται στο νέο επιχειρηματικό πρόγραμμα της ΔΕΗ, το οποίο προβλέπει υψηλότερο κόστος και υψηλότερες τιμές πετρελαίου.

Η Σίγμα Securities από την πλευρά της διατηρεί την τιμή-στόχο των 20,8 ευρώ για τη μετοχή της ΔΕΗ, ενώ επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στις αναμενόμενες αυξήσεις των τιμολογίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v