Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΑΕ: Σε hold αναβάθμισε τη σύσταση η Deutche Bank

Σε ”hold” αναβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή των ΚΑΕ η Deutsche Bank, μετά την ”κατάρρευση της μετοχής”, ενώ προχώρησε σε υποβάθμιση της τιμής-στόχου (κατά 17%) στα 11,1 ευρώ, αλλά και των προβλέψεών της.

ΚΑΕ: Σε hold αναβάθμισε τη σύσταση η Deutche Bank
Σε ”hold” αναβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή των ΚΑΕ η Deutsche Bank, μετά την ”κατάρρευση της μετοχής”, ενώ προχώρησε σε υποβάθμιση της τιμής-στόχου στα 11,1 ευρώ, αλλά και των προβλέψεών της.

Θετικά χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα της εταιρίας ο οίκος, παρά την κάμψη της επιβατικής κίνησης. Η Deutsche Bank αναπροσαρμόζει καθοδικά τις εκτιμήσεις της, πιστεύοντας ότι πιθανόν η πώληση καυσίμων να σταματήσει. Αυτό σε συνδυασμό με την μείωση της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης οδηγεί σε χαμηλότερη κατά 17% τιμή στόχο έναντι της προηγούμενης. Αν στην τιμή προστεθεί η μερισματική απόδοση, το περιθώριο καθόδου περιορίζεται σε 7%.

Ο οίκος δεν βλέπει ”διατηρήσιμη ανάκαμψη” χωρίς εξασφαλίσεις που θα προκύψουν από τις επιδόσεις των αποτελεσμάτων. Η έλλειψη σχεδίου ανάκαμψης, αναφέρει η Deutsche Bank, αναπόφευκτα οδηγεί στη δημόσια προσφορά για τις μειοψηφίες εκ μέρους της Folli Follie.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v