Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank- Πειραιώς: Σήκωσε τη σύσταση η HSBC (upd)

Σε overweight αναβαθμιζει η HSBC τη σύσταση για τις Eurobank και Πειραιώς, έναντι προηγούμενης για neutral, διατηρώντας την τιμή στόχο στα 29,4 ευρώ για την πρώτη και 28,2 ευρώ για τη δεύτερη σε ξεχωριστές της εκθέσει με σημερινή ημερομηνία (23/5).

Eurobank- Πειραιώς: Σήκωσε τη σύσταση η HSBC (upd)
Σε overweight αναβαθμιζει η HSBC τη σύσταση για τη Eurobank, έναντι προηγούμενης για neutral, διατηρώντας την τιμή στόχο στα 29,4 ευρώ σε σημερινή (23/5) της έκθεση, όπου επισημαίνει ότι η υποχώρηση στην τιμή της μετοχής της έχει δημιουργήσει αγοραστική ευκαιρία.

Ειδικότερα, η HSBC τονίζει ότι η τιμή της μετοχής της ελληνικής τράπεζας έχει υποχωρήσει κατά 22,3% τις τελευταίες 10 ημέρες, ως αποτέλεσμα των πιέσεων στην ελληνική αγορά.

Η μετοχή, στα τρέχοντα επίπεδα τιμής των 21,2 ευρώ (τη Δευτέρα) προσφέρει περιθώριο ανοδικής κίνησης 38,7% σε σχέση με τη θεωρητική τιμή στόχο των 29,4 ευρώ που θέτει ο διεθνής οίκος, εξ ού και η αλλαγή στη σύσταση.

Εξάλλου, σε ξεχωριστή της έκθεση, η HSBC προχωρά στην αναβάθμιση και της σύστασης για την Πειραιώς σε overweight από neutral, με θεωρητική τιμή στόχο τα 28,2 ευρώ.

Η αποτίμηση της Πειραιώς που έχασε 10% τις τελευταίες ημέρες παραμένει ελκυστική και η ίδια η μετοχή μια από τις καλύτερα αποδίδουσες στο ”σύμπαν” των τραπεζικών τίτλων που παρακολουθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v