Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Στα 15,9 ευρώ η τιμή στόχος από Marfin (upd)

Στα 15,9 από 10,9 ευρώ προηγουμένως αναθεωρεί η Marfin την τιμή στόχο για τη μετοχή της ΕΧΑΕ, ενώ αναβαθμίζει τη σύσταση σε outperform. Θετικά υποδέχτηκαν σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα της ΕΧΑΕ οι αναλυτές, αν και κατά την άποψή τους δεν διαφέρουν τόσο ριζικά από τις προβλέψεις τους ώστε να οδηγήσουν σε ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεων.

ΕΧΑΕ: Στα 15,9 ευρώ η τιμή στόχος από Marfin (upd)
Σε έκθεσή της για τη μετοχή της ΕΧΑΕ, η Marfin Analysis αναβαθμίζει την τιμή στόχο στα 15,9 ευρώ από 10,9 ευρώ με αναβάθμιση της σύστασης σε outperform, αποδίδοντας την μεταβολή στις τάσεις που έκαναν την εμφάνισή τους στο πρώτο τρίμηνο, οι οποίες οδηγούν την αποτίμηση της μετοχής σε υψηλότερα επίπεδα.

Κατά την εκτίμηση της Εγνατίας, τα αποτελέσματα του α΄ τριμήνου δεν θα πυροδοτήσουν κάποια αλλαγή στις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής για το σύνολο του έτους.

Παρά τη διαφοροποίηση σε ό,τι αφορά την κερδοφορία, η EFG Eurobank σχεδιάζει να αναθεωρήσει τις προβλέψεις για το οικονομικό έτος.

Αν και τα αποτελέσματα ήταν ελαφρά υψηλότερα των προσδοκιών της Π&Κ, η χρηματιστηριακή διατηρεί τις προβλέψεις της, εκτιμώντας ότι το α΄ τρίμηνο δεν είναι ενδεικτικό της πορείας όλου του χρόνου, κυρίως σε ό,τι αφορά τον περιορισμό του κόστους. Η τιμή-στόχος παραμένει στα 17,7 ευρώ με τη σύσταση σε ”overweight”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v