Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική ΑΧΕ: Ανοδική αντίδραση στις 3.750 μονάδες

Ανοδική αντίδραση, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, αναμένεται να δώσει η περιοχή στήριξης στις 3.750 μονάδες, σύμφωνα με την τεχνική ανάλυση της Εμπορικής Τράπεζας για τον Γενικό Δείκτη του Χ.Α.

Εμπορική ΑΧΕ: Ανοδική αντίδραση στις 3.750 μονάδες
Ανοδική αντίδραση, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, αναμένεται να ”δώσει” η περιοχή στήριξης στις 3.750 μονάδες, σύμφωνα με την τεχνική ανάλυση της Εμπορικής Τράπεζας για το Γενικό Δείκτη του Χ.Α.

Ωστόσο μεσοπρόθεσμα, όπως επισημαίνει η τράπεζα, η τάση θα κριθεί από τη δυνατότητα εκτόνωσης των πιέσεων στις διεθνείς κεφαλαιαγορές.

Για την τρέχουσα εβδομάδα, η Εμπορική θεωρεί ως πιθανότερο σενάριο την προσπάθεια ανοδικής αντίδρασης από χαμηλότερα επίπεδα τιμών (ενδεχομένως τις 3.750 μονάδες), αλλά εκτιμά ότι σε πρώτη φάση δεν θα είναι ιδιαίτερα έντονη και ενδεχομένως να ”εκφυλιστεί” βραχυπρόθεσμα σε παλινδρόμηση γύρω από τις 3.900 μονάδες.

Το ”πρόβλημα”, όπως αναφέρει, είναι ότι σε μεσοπρόθεσμους τεχνικούς δείκτες υπάρχουν αρνητικές αποκλίσεις, οι οποίες όμως θα ληφθούν σοβαρά υπόψη μόνο εάν συνδυαστούν με ενδεχόμενη διάσπαση της περιοχής στήριξης των 3.750 μονάδων, καθώς σε μια τέτοια εξέλιξη θα ανανεωθούν τα σήματα πώλησης.

Οι επόμενες στηρίξεις εντοπίζονται στις 3.630, τις 3.580 και τις 3.505 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v