Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αστάθεια και αβεβαιότητα μετά την πτώση

Η αστάθεια και η αβεβαιότητα εκτιμούν οι αναλυτές οτι θα είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της σημερινής συνεδρίασης. Παράλληλα, εκτιμούν οτι η Σοφοκλέους, για μια ακόμα φορά, θα αναζητήσει κατεύθυνση από τις ξένες αγορές.

ΑΧΕ: Αστάθεια και αβεβαιότητα μετά την πτώση
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η Marfin Analysis στο πρωινό report της αναφέρει ότι δεν αποκλείεται να συνεχιστούν και σήμερα οι πωλήσεις

Αστάθεια και αβεβαιότητα θα χαρακτηρίζουν τη σημερινή συνεδρίαση, σύμφωνα με την Proton Securities, η οποία εκτιμά ότι η ελληνική αγορά θα ακολουθήσει τις διεθνείς τάσεις.

Παρόμοιες είναι και οι προβλέψεις της Σίγμα Securities, η οποία εκτιμά ότι στη σημερινή συνεδρίαση θα κυριαρχήσει η αστάθεια. Σύμφωνα πάντως με την Σίγμα, οι τιμές των μετοχών της μεγάλης κεφαλαιοποίησης έχουν επιστρέψει σε ελκυστικά επίπεδα, παρέχοντας καλές ευκαιρίες μεσοπρόθεσμα.

Η αστάθεια θα συνεχίσει να είναι το κύριο χαρακτηριστικό της συνεδρίασης, σύμφωνα με την Εγνατία Finance, ενώ η Σοφοκλέους θα αναζητήσει κατεύθυνση από τις ξένες αγορές.

Τι έγινε χθες: Άλλη μια δύσκολη συνεδρίαση ήταν η χθεσινή, με την Ελλάδα να ακολουθεί την πτωτική πορεία που κατέγραψαν οι ευρωπαϊκές αγορές την Τετάρτη, γράφει η Marfin Analysis στο report της. Ο τζίρος ανήλθε σε 571 εκατ. ευρώ, ενώ ο δείκτης FTSEM-40, από τις 8 Μαΐου, έχει υποχωρήσει κατά 8,8%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v