Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Τι βλέπουν EFG- Deutsche Bank για 3μηνο

Στα 82,6 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα μετά φόρων κέρδη α΄ τριμήνου 2006 της Cosmote, καταγράφοντας αύξηση 10,8%, έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου, προβλέπει η Eurobank Sec. (18/5). Στα 78 εκατ. ευρώ εκτιμά τα κέρδη η Deutsche Bank.

Cosmote: Τι βλέπουν EFG- Deutsche Bank για 3μηνο
Στα 82,6 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα μετά φόρων κέρδη α΄ τριμήνου 2006 της Cosmote, καταγράφοντας αύξηση 10,8%, έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου, προβλέπει η Eurobank Sec. σε έκθεση με ημερομηνία 18 Μαίου.

Τα έσοδα της εισηγμένης προβλέπεται να αυξηθούν κατά 32%, διαμορφούμενα στα 502 εκατ. ευρώ. Ωστόσο η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τα μεγέθη τριμήνου της Cosmote δεν είναι συγκρίσιμα με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, αφού (φέτος) περιλαμβάνονται στον ισολογισμό οι Globul, Cosmofon και Cosmote Romania.

H χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση ”outperform” για τη μετοχή της εισηγμένης.

Εξάλλου, στα 78 εκατ. ευρώ αναμένει η Deutsche Bank τα καθαρά κέρδη της Cosmote όπως προκύπτει από έκθεσή της με ημερομηνία 17 Μαΐου και τίτλο διατηρούμε ”Hold”, ενώ διαφαίνεται αξία. Τα έσοδα αναμένονται αυξημένα κατά 33% και τα EBITDA κατά 15%. Ο οίκος διατηρεί την τιμή στόχο των 20,7 ευρώ για τη μετοχή με σύσταση hold.

Κατά την Deutsche Bank η μετοχή Cosmote είναι δικαίως αποτιμημένη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v