Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Merrill Lynch: Αύξηση 33% στα κέρδη της Εθνικής

Τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα τριμήνου της Εθνικής Τράπεζας καταθέτει η Merrill Lynch σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση ”neutral”. Ο διεθνής οίκος εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη της Εθνικής Τράπεζας θα διαμορφωθούν στα 228 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνοντας το έκτακτο στοιχείο ύψους 22 εκατ. ευρώ από την πώληση της θυγατρικής της στον Καναδά.

Merrill Lynch: Αύξηση 33% στα κέρδη της Εθνικής
Τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα τριμήνου της Εθνικής Τράπεζας καταθέτει η Merrill Lynch σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση ”neutral”.

Ο διεθνής οίκος εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη της Εθνικής Τράπεζας,τα οποία θα ανακοινωθούν στις 25 Μαΐου, θα διαμορφωθούν στα 228 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνοντας το έκτακτο στοιχείο ύψους 22 εκατ. ευρώ από την πώληση της θυγατρικής της στον Καναδά.

Εάν εξαιρεθούν τα κεφαλαιακά κέρδη από αυτό το στοιχείο, η αύξηση στα καθαρά κέρδη της ελληνικής τράπεζας διαμορφώνεται στο 33%, σε ετήσια βάση.

Η Merrill Lynch διατηρεί σύσταση ”neutral” για την Εθνική, επισημαίνοντας ότι η μετοχή της διαπραγματεύεται με premium 10% σε σχέση με τον τίτλο της Eurobank και με premium 25% σε σχέση με τον ευρωπαϊκό κλάδο λιανικής τραπεζικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v