Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca Cola 3E: Μπαράζ εκθέσεων για το τρίμηνο

Στα 29 έως 33 ευρώ από 27- 31 ευρώ ανά μετοχή αυξάνει το εύρος της τιμής στόχου για την Coca Cola 3E η HSBC, διατηρώντας τη συστάση overweight, καθώς κρίνει οτι τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν χθες ήταν καλύτερα του αναμενόμενου. Παραμένει η σύσταση outperform από την Πειραιώς Χρηματιστηριακή, με αμετάβλητη τιμή στόχο στα 28,8€.

Coca Cola 3E: Μπαράζ εκθέσεων για το τρίμηνο
Στα 29 έως 33 ευρώ από 27- 31 ευρώ ανά μετοχή αυξάνει το εύρος της τιμής στόχου για την Coca Cola 3E η HSBC, διατηρώντας τη συστάση overweight, καθώς κρίνει οτι τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν χθες ήταν καλύτερα του αναμενόμενου.

Στην έκθεσή της, με ημερομηνία 16/5/2006, η HSBC αναφέρει οτι αν και το πρώτο τρίμηνο δεν είναι τόσο σημαντικό, τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Coca Cola 3E αποτελούν ένδειξη για τις προοπτικές της εταιρείας για το υπόλοιπο έτος.

Παράλληλα, στην έκθεσή της η HSBC προχωρά σε αναβάθμιση των προβλέψεών της για τα κέρδη ανά μετοχή της Coca Cola 3E για τη χρήση 2006, στα 1,55 ευρώ από 1,54 ευρώ προηγουμένως.

Διατηρεί τιμή-στόχο στα 26 ευρώ και σύσταση ”neutral 1” για την Coca Cola 3E και η UBS, επισημαίνοντας ότι η αύξηση στα κόστη παραγωγής αναμένεται να αντισταθμιστούν από αυξημένη τιμολόγηση της εταιρίας.

Διατηρεί τιμή-στόχο στα 27 ευρώ σε σημερινή της έκθεση για την Coca Cola 3E η Lehman Brothers και επισημαίνει την αύξηση του όγκου πωλήσεων και τα οφέλη από τις εξαγορές.

Η Merrill Lynch διατηρεί τιμή στόχο στα 31 ευρώ και σύσταση ”buy” εκτιμώντας ότι η 3Ε μπορεί να εμφανίσει διατηρήσιμη ανάπτυξη της κερδοφορίας, λόγω συνδυασμού έκθεσης σε αγορές με ευκαιρίες, αυξημένης κατανάλωσης αναψυκτικών, ισχυρών λειτουργικών δυνατοτήτων και ενός πλήρους χαρτοφυλακίου παγκόσμιας εμβέλειας εμπορικού σήματος.

Διατηρεί τη σύσταση ”outperform” και την τιμή στόχο στα 27 ευρώ για τον τίτλο της Coca Cola ΗΒC η Marfin Analysis, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με σημερινή (17 Μαίου) ημερομηνία.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα τριμήνου της Coca Cola HBC, η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι εάν εξαιρεθούν τα έκτακτα κόστη αναδιάρθρωσης, τα EBITDA και τα κέρδη ανά μετοχή ξεπέρασαν τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις.

Η Πειραιώς Χρηματιστηριακή επαναβεβαίωσε τη σύσταση ”Outperform” αφήνοντας αμετάβλητη την τιμή στόχο στα 28,8€, ενω αμετάβλητες έμειναν και οι εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα χρήσης 2006.

Σε έκθεσή της με ημερομηνία 17 Μαϊου, η Eurobank Sec. διατηρεί σύσταση outperform και ”δίκαιη αξία” στα 28 ευρώ για τη μετοχή της Coca Cola, επισημαίνοντας ότι περιμένει αύξηση των πωλήσεων κατά 9,5% στο σύνολο της εφετινής χρήσης, στα 5.234,4 εκατ. ευρώ με τα καθαρά κέρδη να ενισχύονται κατά 15% στα 354,4 εκατ. ευρώ.

Η μετοχή της Coca Cola έκλεισε την Τρίτη στα 25,56 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v