Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο ο τραπεζικός κλάδος

Ο τραπεζικός κλάδος θα βρεθεί σήμερα στο επίκεντρο, μετά και την ανακοίνωση καλύτερων του αναμενόμενου αποτελεσμάτων από την Alpha Bank. Όπως εκτιμούν οι αναλυτές, η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί και σήμερα στη Σοφοκλέους, η οποία όμως ενδέχεται να επηρεαστεί από τις εξελίξεις στα διεθνή χρηματιστήρια.

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο ο τραπεζικός κλάδος
Τι εκτιμάται για σήμερα: Θετική πορεία εκτιμά η Marfin Analysis ότι θα ακολουθήσει σήμερα η Σοφοκλέους, μετά και τα θετικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε νωρίς το πρωί η Alpha Bank.

Η Σίγμα Securities από την πλευρά της βλέπει ενίσχυση των μετοχών εταιρειών της μεγάλης κεφαλαιοποίησης, μετά την πρόσφατη πτώση, ενώ και αυτή εκτιμά ότι ο τραπεζικός κλάδος θα βρεθεί στο επίκεντρο.

Η Proton Securities από την πλευρά τις εκτιμά ότι τα αποτελέσματα της Alpha Bank θα στηρίξουν τον τραπεζικό κλάδο, ωστόσο η Σοφοκλέους θα συνεχίσει να επηρεάζεται από τις εξελίξεις στα διεθνή χρηματιστήρια.

Η Σοφοκλέους κατάφερε να σταθεροποιηθεί χθες, σύμφωνα με την Εγνατία Finance, και να κλείσει με μικρά κέρδη, μετά από πέντε συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις. Το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον είναι πιθανό να επικρατήσει και σήμερα, καθώς η πρόσφατη πτώση έχει δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες, που μπορούν να στηρίξουν ολόκληρη την αγορά. Το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί αναμφίβολα στις τράπεζες, καθώς η Alpha Bank ανακοίνωσε αποτελέσματα καλύτερα του αναμενόμενου, σύμφωνα με την Εγνατία Finance.

Τι έγινε χθες: Ανοδικά κινήθηκαν χθες οι ελληνικές μετοχές, βρίσκοντας στήριγμα στην ανάκαμψη των διεθνών αγορών, σύμφωνα με την Marfin Analysis. Ο δείκτης FTASE-20 έκλεισε με κέρη 0,21%, ενώ οριακή άνοδο κατά 0,3% κατέγραψε ο δείκτης FTSEM-40

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v