Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Πιθανή η ανάκαμψη

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι ίσως υπάρξει μια μικρή ανάκαμψη σήμερα στη Σοφοκλέους, η οποία όμως θα παραμείνει σε χαμηλό επίπεδο. Παράλληλα, με ενδιαφέρον αναμένεται το άνοιγμα των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων. Εν τω μεταξύ, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της Coca Cola 3Ε, η οποία σήμερα το πρωί ανακοίνωσε τα τριμηνιαία οικονομικά της αποτελέσματα.

ΑΧΕ: Πιθανή η ανάκαμψη
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τάσεις συσσώρευσης προβλέπει και για σήμερα στη Σοφοκλέους η Marfin Finance, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται το άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών. Η χρηματιστηριακή υπενθυμίζει ότι σήμερα το πρωί η Coca Cola 3E ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου, ενώ αύριο αναμένεται η ανακοίνωση της Alpha Bank.

Η Proton Securities εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα ανακάμψει σήμερα, ενώ τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Coca Cola 3Ε, η οποία ανακοίνωσε τα τριμηνιαία αποτελέσματά της.

Στις διεθνείς ανησυχίες οφείλονται οι κερδοσκοπικές κινήσεις που παρατηρήθηκαν χθες στη Σοφοκλέους, οι οποίες, όπως εκτιμά η Εγνατία Finance, θα συνεχιστούν και σήμερα, αν και σε χαμηλότερο βαθμό. Αν το κλίμα στις διεθνείς αγορές ηρεμήσει, τότε η Εγνατία Finance εκτιμά ότι το Χρηματιστήριο Αθηνών θα ανακτήσει ορισμένο από το χαμένο του έδαφος.

Τι έγινε χθες: Ισχυρές πιέσεις δέχθηκε χθες η Σοφοκλέους, με τον Γενικό Δείκτη να υποχωρεί κατά 1,8%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v