Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Πιθανή διόρθωση λόγω διεθνών ανησυχιών

Τρεις αλλαγές συστάσεων περιέχει το εβδομαδιαίο report της Εγνατία Χρηματιστηριακής. Συγκεκριμένα, η σύσταση για την Τιτάν (νέα τιμή τα 50,7 ευρώ) και τη Frigoglass αλλάζει από ”accumulate” σε ”buy” και για τον Σαράντη από ”buy” σε ”accumulate”. Πιθανή διόρθωση λόγω ανησυχιών στο εξωτερικό.

Εγνατία: Πιθανή διόρθωση λόγω διεθνών ανησυχιών
Τρεις αλλαγές συστάσεων περιέχει το εβδομαδιαίο report της Εγνατία Χρηματιστηριακής. Συγκεκριμένα, η σύσταση για την Τιτάν και τη Frigoglass αλλάζει από ”accumulate” σε ”buy” και για τον Σαράντη από ”buy” σε ”accumulate”.

Ειδικότερα, για την Τιτάνα η τιμή-στόχος από τη χρηματιστηριακή αναπροσαρμόζεται ανοδικά, στα 50,7 ευρώ.

Στο report της η Εγνατία εκτιμά ότι οι ανησυχίες στο εξωτερικό πιθανόν θα οδηγήσουν σε μικρή διόρθωση, επισημαίνοντας παράλληλα πως οι εγχώριες προοπτικές παραμένουν ισχυρές.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της χρηματιστηριακής, ενδέχεται να παρατηρηθεί στάση αναμονής ή ακόμη και διόρθωση σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο στις διεθνείς αγορές, εν μέσω ισχυρότερων πετρελαϊκών τιμών, πληθωριστικών ανησυχιών και αβεβαιότητας για τις τάσεις στα επιτόκια. Ως εκ τούτου, ”δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αποκόμισης κερδών σε μια σειρά ελληνικών μετοχών”.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Εγνατία, αυτό θα οδηγήσει σε αγοραστικές ευκαιρίες, καθώς εκτιμά ότι το Χρηματιστήριο Αθηνών θα υπεραποδώσει και φέτος έναντι των ευρωπαϊκών αγορών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v