Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Ξαναβλέπει” ΟΤΕ με στόχο τα 22 ευρώ η M. Stanley

Το βλέμμα της στον ΟΤΕ στρέφει εκ νέου η Morgan Stanley, όπως προκύπτει από έκθεση του οίκου με ημερομηνία 11 Μαΐου, όπου θέτει την τιμή-στόχο στα 22 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”οverweight”.

”Ξαναβλέπει” ΟΤΕ με στόχο τα 22 ευρώ η M. Stanley
Το βλέμμα της στον ΟΤΕ στρέφει εκ νέου η Morgan Stanley, όπως προκύπτει από έκθεση του οίκου με ημερομηνία 11 Μαΐου, όπου θέτει την τιμή-στόχο στα 22 ευρώ ανά μετοχή και δίνοντας σύσταση ”οverweight”.

Για την Cosmote, σε ξεχωριστή έκθεσή της με την ίδια ημερομηνία, η Morgan Stanley αναβαθμίζει την τιμή-στόχο στα 21,6 ευρώ, επισημαίνοντας ότι αν και το deal με τον Γερμανό δεν είναι φτηνό, έχει στρατηγική λογική. Η σύσταση που δίνεται για την Cosmote είναι ”equalweight”.

Η αναβάθμιση για την Cosmote αντανακλά υψηλότερο μερίδιο στην ελληνική αγορά, αλλά και στις περισσότερες άλλες αγορές όπου δραστηριοποιείται η εταιρία. Για τη διατήρηση της σύστασης, η Morgan Stanley επισημαίνει ότι η Cosmote έχει υψηλής ποιότητας ενεργητικά και πολύ καλή διοικητική ομάδα, αλλά οι αποτιμήσεις ευνοούν άλλες μετοχές, μεταξύ αυτών και τον ΟΤΕ.

Ο οίκος εκτιμά ότι είναι ώρα να προσέξει εκ νέου τον ΟΤΕ, καθώς εντοπίζει δυνητικούς καταλύτες για τη μετοχή, όπως είναι η επιτάχυνση της ανάπτυξη στο εξωτερικό, η σταθεροποίηση στη σταθερή τηλεφωνία, η αναδιάταξη στα εργασιακά, η βελτιωση της πλατφόρμας διανομής, αλλά και η πιθανότητα εξαγορών και συγχωνεύσεων το 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v