Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AXE: Συνεχίζονται οι πτωτικές τάσεις

Πτωτικές τάσεις εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα επικρατήσουν και σήμερα στη Σοφοκλέους, ενώ αναμένεται περαιτέρω αντίδραση των μετοχών του τραπεζικού κλάδου. Η ελληνική αγορά εκτιμάται ότι θα επηρεαστεί και από τις πιέσεις που δέχονται οι διεθνείς αγορές.

AXE: Συνεχίζονται οι πτωτικές τάσεις
Τι εκτιμάται για σήμερα: Πιθανή εκτιμά η Marfin Analysis ότι είναι μια περαιτέρω πτώση στη Σοφοκλέους σήμερα, αν υποχωρήσουν οι διεθνείς αγορές.

H Σίγμα Securities προβλέπει ότι η συσσώρευση στην αγορά είναι πιθανό να συνεχιστεί, αν και περισσότερο αναμενόμενη είναι μια αντίδραση από τις μετοχές του τραπεζικού κλάδου.

Η Ελληνική αγορά πτώση τις τελευταίες τρεις συνεδριάσεις, σημειώνει η Εγνατία Finance, με τις μετοχές του τραπεζικού τομέα να ”δίνουν το ρυθμό”. Μια συσσώρευση τιμών είναι πιθανό να επικρατήσει βραχυπρόθεσμα, εν μέσω ενός ”θολού” διεθνούς τοπίου και εν όψει της εισαγωγής του ΤΤ, όμως σύντομα θα πρέπει να αναμένεται κάποιο επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον, επισημαίνει η Εγνατία Finance.

Τι έγινε χθες: Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 0,59% χθες, με την Eurobank να καταγράφει απώλειες 4,84%, γράφει στο πρωινό report της η Marfin Analysis. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το placement της Αγροτικής Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v