Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Διορθωτικές κινήσεις μετά την άνοδο

Ελαφρά πτωτική πορεία πιθανόν να ακολουθήσει σήμερα η Σοφοκλέους, σύμφωνα με τους αναλυτές, ενώ οι διορθωτικές κινήσεις μετά την πρόσφατη άνοδο θεωρούνται φυσιολογικές. Πιέσεις ίσως δεχθεί ο τραπεζικός κλάδος, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν μετοχές που σχετίζονται με τον MSCI, η Αγροτική και η Τιτάν.

ΑΧΕ: Διορθωτικές κινήσεις μετά την άνοδο
Τι εκτιμάται για σήμερα: Δεν αποκλείει περαιτέρω διορθωτικές κινήσεις σήμερα στη Σοφοκλέους η Marfin Analysis, στο πρωινό report της

Η Proton Securities από την πλευρά της εκτιμά ότι θα συνεχίσουν να ασκούνται πιέσεις στον τραπεζικό κλάδο, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν οι μετοχές που σχετίζονται με τον MSCI, καθώς και η Τιτάν, μετά την ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων, χθες.

Η Εγνατία Finance στο πρωινό report της κρίνει τη χθεσινή ήπια αποκόμιση κερδών στη Σοφοκλέους μια υγιή αντίδραση στην πρόσφατη άνοδο.

Η θεμελιώδης εικόνα του Χρηματιστηρίου Αθηνών παραμένει υγιής, εκτιμά η Εγνατία Finance, ενώ επισημαίνει ότι σύντομα θα επιστρέψει και το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον.

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η Αγροτική Τράπεζα, λόγω του placement, καθώς και οι Τράπεζα Πειραιώς και Τιτάν, λόγω των αποτελεσμάτων που ανακοινώθηκαν χθες.

Τι έγινε χθες: Σε χαμηλότερο επίπεδο κινήθηκε χθες η Σοφοκλέους. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 509 εκατ. ευρώ (-3%). Ο δείκτης FTASE-20 έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,83%, ενώ ο δείκτης FTSEM-40 αυξήθηκε κατά 0,22%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v