Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΕΧ: Νέα τιμή στόχος στα 10 ευρώ από Marfin

Σε βελτίωση της τιμής στόχου κατά 18% στα 10 ευρώ για τη μετοχή της Ελληνικής Τεχνοδομικής προχώρησε η Marfin Analysis με σύσταση ”outperform”.

ΕΛΤΕΧ: Νέα τιμή στόχος στα 10 ευρώ από Marfin
Σε βελτίωση της τιμής στόχου κατά 18% στα 10 ευρώ για τη μετοχή της Ελληνικής Τεχνοδομικής με σύσταση ”outperform” προχώρησε η Marfin Analysis σε έκθεσή της με ημερομηνία 10 Μαίου.

Όπως αναφέρει, η νέα τιμή στόχος προκύπτει μετά από αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τα EBITDA και τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας κατά 25%.

Οι αλλαγές προέκυψαν μετά το πρόσφατο guidance από τη διοίκηση για 10% μεγαλύτερο κατασκευαστικό υπόλοιπο σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις και ταχύτερη διαδικασία εκτέλεσης, εξηγεί η Marfin.

Επίσης, τονίζει ότι το Ρ/Ε της μετοχής διαμορφώνεται σε discount 13% σε σχέση με μια σειρά ανταγωνιστικών της εταιριών, παρά το γεγονός ότι εμφανίζει καλύτερη εικόνα κερδοφορίας και προοπτική περαιτέρω ανοδικής κίνησης.

Η Marfin αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Ελληνικής Τεχνοδομικής κατά 18% στα 10 ευρώ, υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου 11,6% από το κλείσιμο της Τρίτης στα 8,96 ευρώ.

Ωστόσο, επισημαίνει ότι εάν συμπεριλάμβανε τις δυο συμβάσεις στα έργα Κόρινθο-Καλαμάτα και τούνελ της Θεσσαλονίκης, η τιμή στόχος θα διαμορφωνόταν 14% υψηλότερα στα 11,40 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v