Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης στη Σοφοκλέους

Τάσεις συσσώρευσης εκτιμούν οι χρηματιστηριακές ότι θα επικρατήσουν σήμερα στην αγορά, ενώ δεν αποκλείονται και διορθωτικές κινήσεις. Την βραχυπρόθεσμη πορεία της Σοφοκλέους, όπως σημειώνουν, θα καθορίσουν τόσο οι ξένες κεφαλαιαγορές, όσο και τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοινώνουν οι ελληνικές εταιρείες αυτό το διάστημα.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης στη Σοφοκλέους
Τι εκτιμάται για σήμερα: Το ενδεχόμενο πτωτικής κίνησης στο Χρηματιστήριο Αθηνών παραμένει περιορισμένο στα τρέχοντα επίπεδα, σύμφωνα με το πρωινό report της Marfin Analysis.

Η Εθνική από την πλευρά της εκτιμά ότι οι κινήσεις στις ξένες κεφαλαιαγορές θα συνεχίσουν να επηρεάζουν την βραχυπρόθεσμη πορεία της Ελληνικής αγοράς.

Τάσεις συσσώρευσης προβλέπει η Proton Securities ότι θα επικρατήσουν σήμερα στη Σοφοκλέους, ενώ το ενδιαφέρον θα στραφεί στις μετοχές του κλάδου των τηλεπικοινωνιών και των εταιρειών που ανακοινώνουν αποτελέσματα.

Η Σίγμα Securities από την πλευρά της εκτιμά πως, καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο ανακοίνωσης αποτελεσμάτων, μια περαιτέρω διόρθωση στην αγορά θα είναι περιορισμένη, εφ όσον τα αποτελέσματα είναι θετικά.

Τάσεις συσσώρευσης επικράτησαν χθες στην Ελληνική αγορά, εν μέσω των επιχειρηματικών συμφωνιών που έχουν ανακοινωθεί ή που αναμένεται να ανακοινωθούν, σύμφωνα με την Εγνατία Finance. Το ίδιο ”μοτίβο” εκτιμά η χρηματιστηριακή ότι θα επικρατήσει και σήμερα. Οι τράπεζες, σύμφωνα με την Εγνατία Finance, μάλλον θα βρεθούν στο επίκεντρο, μετά τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε χθες η Eurobank και εν όψει των αποτελεσμάτων που ανακοινώνει σήμερα, μετά το κλείσιμο της αγοράς, η Τράπεζα Πειραιώς.

Τι έγινε χθες: Σε χαμηλότερα επίπεδα έκλεισε χθες η αγορά, μετά από πέντε ημέρες συνεχούς ανόδου, γράφει η Marfin Analysis στο πρωινό report της. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις μετοχές της Cosmote, του Γερμανού της Εθνικής και της Αγροτικής. Ο τζίρος άγγιξε τα 525 εκατ. ευρώ, με τον δείκτη FTSE 20 να κλείνει με απώλειες 0,28% και τον δείκτη FTSEM 40 να υποχωρεί κατά 0,15%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v