Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Deutsche Bank: Διατηρεί ”buy” για Frigoglass

Αύξηση των ΕΒΙTDA της Frigoglass κατά 13% στα 24 εκατ. ευρώ στο τρίμηνο σε ετήσια βάση προβλέπει η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 8 Μαΐου, όπου διατηρεί σύσταση ”buy” με τιμή στόχο στα 14,3 ευρώ. Παράλληλα, σε έκθεσή της η Π&Κ Χρηματιστηριακή προβλέπει αύξηση 19% στα καθαρά κέρδη προ φόρων της έταιρίας.

Deutsche Bank: Διατηρεί ”buy” για Frigoglass
Αύξηση των ΕΒΙTDA της Frigoglass κατά 13% στα 24 εκατ. ευρώ στο τρίμηνο σε ετήσια βάση προβλέπει η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 8 Μαΐου, όπου διατηρεί σύσταση ”buy” με τιμή στόχο στα 14,3 ευρώ.

Παράλληλα, ο διεθνής οίκος προβλέπει ότι ο τζίρος της ελληνικής εταιρίας θα διαμορφωθεί στα 96 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 12% σε ετήσια βάση.

Όπως αναφέρει η DB, δεν περιμένει πιέσεις στα κόστη της Frigoglass από τις αυξημένες τιμές των πρώτων υλών λόγω περικοπών εργασιακού κόστους και καλύτερης πολιτικής προμηθειών.

Σε έκθεσή της για τη Frigoglass με ημερομηνία 5 Μαΐου, η Π&Κ Χρηματιστηριακή προβλέπει πωλήσεις της τάξεως των 98 εκατ. ευρώ στο τρίμηνο, ενισχυμένες κατά 13,6% σε ετήσια βάση, αύξηση 15% στα EBITDA στα 24,6 εκατ. ευρώ με επέκταση των περιθωρίων κερδοφορίας κατά 30 μονάδες βάσης στο 25%.

Παράλληλα, εκτιμά ότι τα κέρδη προ φόρων της Frigoglass θα σημειώσουν αύξηση 19% σε ετήσια βάση, στα 18,6 εκατ. ευρώ. Η χρηματιστηριακή διατηρεί σύσταση ”overweight” και τιμή-στόχο στα 13,6 ευρώ για την εταιρία εν όψει της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v