Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Στα 46,5 ευρώ η τιμή-στόχος από Εθνική ΑΧΕ

Την τιμή-στόχο των 46,5 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση ”buy” διατηρεί η Εθνική Χρηματιστηριακή για την Τιτάν. Για το πρώτο τρίμηνο του 2006 η χρηματιστηριακή αναμένει η εταιρία να εμφανίσει ισχυρή οργανική ανάπτυξη. Εκτιμήσεις για α’ τρίμηνο από Credit Suisse.

Τιτάν: Στα 46,5 ευρώ η τιμή-στόχος από Εθνική ΑΧΕ
Την τιμή-στόχο των 46,5 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση ”buy” διατηρεί η Εθνική Χρηματιστηριακή για την Τιτάν. Για το πρώτο τρίμηνο του 2006 η χρηματιστηριακή αναμένει η Τιτάν να εμφανίσει ισχυρή οργανική ανάπτυξη.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένει EBITDA στα 72 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 26% έναντι του αντίστοιχου περσινού τριμήνου.

Για το μέλλον η Εθνική αναμένει μεγαλύτερη επέκταση του περιθωρίου στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, λόγω της θετικής λειτουργικής μόχλευσης από υψηλότερο λόγο όγκων προς τιμές.

Εξάλλου, η Credit Suisse σε έκθεσή της με ημερομηνία 8 Μαΐου, διατηρεί τη σύστασή της ”Neutral”και τη τιμή στόχο στα 38 ευρώ για τη μετοχή του Τιτάνα, ενόψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για το α’ τρίμηνο του 2006.

Ειδικότερα, η Credit Suisse εκτιμά ότι τα έσοδα του α’ τριμήνου της Τιτάν θα ανέλθουν στα 295,2 εκατ. ευρώ έναντι 250,8 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο, ενώ για τα καθαρά κέρδη αναμένει να διαμορφωθούν στα 33 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 22% σε ετήσια βάση.



Οσον αφορά τα EBITDA, η Credit Suisse εκτιμά ότι θα διαμορφωθούν στα 67,4 εκατ. ευρώ εμφανίζοντας αύξηση της τάξης του 17%.

Τέλος, η Credit Suisse εκτιμά ότι η εγχώρια αγορά θα παρουσιάσει καλή πορεία το α’ τρίμηνο ενώ συνεχίζεται η δυναμική ανάπτυξη της εταιρίας στην Αμερική.

Υπενθυμίζεται, ότι η Τιτάν θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου στις 10 Μαΐου μετά το κλείσιμο του Χ.Α..

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v