Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Οι επιχειρηματικές συμφωνίες στο επίκεντρο

Οι επικείμενες επιχειρηματικές συμφωνίες και τα οικονομικά αποτελέσματα θα βρίσκονται στο επίκεντρο και της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως εκτιμούν οι αναλυτές. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, μετά τη λήξη της συνεδρίασης, η Eurobank ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα.

ΑΧΕ: Οι επιχειρηματικές συμφωνίες στο επίκεντρο
Τι εκτιμάται για σήμερα: Περιορισμένο παραμένει και σήμερα το ενδεχόμενο πτωτικής κίνησης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, εκτιμά η Marfin Analysis στο πρωινό report της. Υπενθυμίζει ότι μετά τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης ανακοινώνονται τα οικονομικά αποτελέσματα της Eurobank.

Η Σίγμα Securities εκτιμά ότι οι ειδήσεις σχετικά με τη συμφωνία Cosmote-Γερμανού θα κυριαρχήσουν στη σημερινή συνεδρίαση, τονίζοντας ότι οι επιχειρηματικές συμφωνίες διατηρούν το θετικό κλίμα στην αγορά.

Και η Alpha Finance δίνει έμφαση στις επιχειρηματικές συμφωνίες, οι οποίες, όπως εκτιμά, θα διατηρήσουν την ανοδική τάση στη Σοφοκλέους. Σημειώνει παράλληλα ότι τα οικονομικά αποτελέσματα θα καθορίσουν τη βραχυπρόθεσμη πορεία της αγοράς.

Η Εγνατία Finance δεν αποκλείει περαιτέρω κέρδη για αρκετές μετοχές, ωστόσο η συσσώρευση τιμών για ολόκληρη την αγορά στα τρέχοντα επίπεδα μοιάζει με λογικό σενάριο. Σύμφωνα με την Εγνατία Finance, στο επίκεντρο θα βρεθεί η Eurobank, η οποία σήμερα ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα.

Τι έγινε χθες: Ανοδικές τάσεις επικράτησαν για Πέμπτη συνεχόμενη συνεδρίαση. Ο τζίρος άγγιξε τα 328 εκατ. ευρώ, με τον δείκτη FTSE 20 να ενισχύεται κατά 0,48% και τον δείκτη FTSEM 40 να κλείνει με άνοδο 2,2%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v