Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Θετικές τεχνικές ενδείξεις λέει η Fortius

Θετικές τεχνικές ενδείξεις εντοπίζει για τη μετοχή της Cosmote η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 8/5/2006. Υπό προϋποθέσεις, πιθανή εμφανίζεται η διάσπαση των 20,12 ευρώ και τίθενται ως στόχος τα 21 ευρώ.

Cosmote: Θετικές τεχνικές ενδείξεις λέει η Fortius
Συσσώρευση λίγο χαμηλότερα από το υψηλό των 20,12 ευρώ (κορυφή J) πραγματοποιεί τις τελευταίες εβδομάδες η μετοχή της Cosmote διατηρώντας ως βραχυχρόνια σημεία στήριξης τις περιοχές των 19,30 και των 19 ευρώ, αναφέρει σε τεχνική της ανάλυση η Fortius Finance (8/5/2006).

Το σχήμα U των προηγούμενων κορυφών Y, R και J σε συνδυασμό με το βραχυχρόνιο consolidation λίγο πάνω από τα 19 ευρώ δημιουργεί τις βάσεις για την άμεση ανοδική διάσπαση των 20,12 ευρώ βάζοντας έτσι ως στόχο την περιοχή των 21 ευρώ.

Συνήγορο προς αυτή τη κίνηση βρίσκουμε και τον στοχαστικό ταλαντωτή (Stochastic Oscillator) ο οποίος έχει τμήσει ανοδικά τον απλό κινητό μέσο από τις 2 Μαΐου ενώ βρισκόταν σε ουδέτερη ζώνη. Τέλος, ανοδικός συνεχίζει να εμφανίζεται και ο Polarized Fractal Efficiency Ιndicator (PFE) προϊδεάζοντας μας έτσι θετικά για τη μετέπειτα πορεία της μετοχής.

Η μετοχή της Cosmote ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στα 19,56 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v