Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AXE: Ανοδικές τάσεις εν όψει αποτελεσμάτων

Θετικό εκτιμούν οι ΑΧΕ οτι θα παραμείνει και σήμερα το κλίμα στην αγορά, χωρίς όμως να αποκλείονται κερδοσκοπικές κινήσεις. Παράλληλα, αναμένεται η ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων, τα οποία εκτιμάται οτι θα καθορίσουν και την βραχυπρόθεσμη πορεία της αγοράς.

AXE: Ανοδικές τάσεις εν όψει αποτελεσμάτων
Τι εκτιμάται για σήμερα: Θετικό θα παραμείνει και σήμερα το κλίμα στην ελληνική αγορά, όπως εκτιμά η Marfin Analysis, ωστόσο δεν μπορούν να αποκλειστούν κερδοσκοπικές κινήσεις.

Η Alpha Finance στο report της επισημαίνει ότι η βραχυπρόθεσμη πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών θα καθοριστεί από τα τριμηνιαία αποτελέσματα των εταιρειών, καθώς και από τις επικείμενες επιχειρηματικές συμφωνίες.

Η Εγνατία Finance αναφέρει ότι, παρά τις διορθωτικές κινήσεις στις ευρωπαϊκές αγορές, το Χρηματιστήριο Αθηνών συνέχισε την ανοδική του πορεία χθες. Αν και οι συνθήκες στις χρηματαγορές παραμένουν ευνοϊκές, δικαιολογώντας και μια περαιτέρω αύξηση, η Εγνατία Finance, όπως σημειώνει, αναμένει να υπάρξει συσσώρευση τιμών μέχρις ότου μειωθούν οι διεθνείς ανησυχίες. Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, οι επενδυτές φαίνεται πως ενδιαφέρονται για επιχειρηματικές συμφωνίες εν όψει των ανακοινώσεων οικονομικών αποτελεσμάτων, οι οποίες αναμένεται να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην αγορά.

Τι έγινε χθες: Η Σοφοκλέους έκλεισε σε υψηλότερα επίπεδα για δεύτερη συνεχή ημέρα, γράφει στο πρωινό report της Marfin Analysis, με τη ΔΕΗ να δίνει το ”ρυθμό”. Ο τζίρος άγγιξε τα 323 εκατ. ευρώ (-13%). Ο FTASE-20 έκλεισε με άνοδο της τάξης του 0,68%, ενώ ενισχυμένος κατά 0,52% έκλεισε ο FTSEM-40.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v