Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Προβλέπει μικρό εύρος διακύμανσης για ΧΑ

Διατήρηση κίνησης σε μικρό εύρος διακύμανσης και χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση αναμένει για την Σοφοκλέους η Marfin Analysis στο εβδομαδιαίο report με τίτλο ”Sideways movement is seen maintained”.

Marfin: Προβλέπει μικρό εύρος διακύμανσης για ΧΑ
Διατήρηση κίνησης σε μικρό εύρος διακύμανσης και χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση αναμένει για την Σοφοκλέους η Marfin Analysis στο εβδομαδιαίο report (02/05) με τίτλο ”Sideways movement is seen maintained”.

Παράλληλα επισημαίνει ότι όποια τεχνική πτώση σημειωθεί στην αγορά, καθώς διανύουμε περίοδο αποκοπής μερισμάτων από τις εταιρίες, θα πρέπει να εκληφθεί ως αγοραστική ευκαιρία.

Επίσης υπογραμμίζει ότι οι αυξανόμενες γεωπολιτικές ανησυχίες αναμένεται να επηρεάσουν την επενδυτική ψυχολογία της αγοράς, ενώ προβλέπει ότι η μετοχή της ΔΕΗ θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής καθώς την Τετάρτη παρουσιάζεται το business plan της Επιχείρησης.

Η λίστα με τις κορυφαίες επιλογές της χρηματιστηριακής περιλαμβάνει τις μετοχές: Εθνική, Cosmote, 3E, Frigoglass, Jumbo, Δέλτα Συμμετοχών, Folli Follie, Βlue Star, ΕΛΤΕΧ, Τέρνα και ΓΕΚ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v