Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΟUSA: Σύσταση ”buy” από Deutsche Bank, UBS

Τιμή στόχο στα 29 δολάρια με σύσταση buy δίνει η Deutsche Bank σε έκθεσή της στις 24/4 στη μετοχή της Technical Olympic USA Inc., θυγατρική της Τεχνικής Ολυμπιακής που είναι εισηγμένη στο NYSE.

ΤΟUSA: Σύσταση ”buy” από Deutsche Bank, UBS
Τιμή στόχο στα 29 δολάρια με σύσταση buy δίνει η Deutsche Bank σε έκθεσή της στις 24/4 στη μετοχή της Technical Olympic USA Inc., θυγατρική της Τεχνικής Ολυμπιακής που είναι εισηγμένη στο NYSE, όπως αναφέρει η ελληνική εταιρία σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Η Deutsche Bank προβλέπει ισχυρά κέρδη για την TOUSA το 2006 και αναφέρει ότι η εταιρία έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το μερίδιό της στην αγορά με πολύ μεγαλύτερο ρυθμό σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.

Επίσης, σε έκθεσή της για τις αμερικανικές κατασκευαστικές εταιρίες, η Deutsche Bank αναφέρει ότι η μετοχή της TOUSA είναι μια από τις πλέον υποτιμημένες από αυτές που καλύπτει παγκοσμίως.

Η UBS, σε έκθεσή της για τον κλάδο των κατασκευαστών οικιών (24/4) δίνει τιμή στόχο στα 30 δολάρια και διατηρεί σύσταση ”buy 1”, εκτιμώντας ότι τα κέρδη ανά μετοχή θα διαμορφωθούν στα 4,35 δολάρια για το 2006.

Παράλληλα, ο οίκος Sidoti & Company LLC σε έκθεσή του (12/4) αναφέρει ότι η TOUSA έχει τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης μεταξύ των 10 μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιριών στις ΗΠΑ και αναμένει ότι οι αυξήσεις στις πωλήσεις γης μετά και την εξαγορά εντός του 2005 της Transeastern Homes, θα συμβάλλουν στην άνοδο των εσόδων της έως και το 2007. Δίνει δε, τιμή στόχο στα 27 δολάρια και διατηρεί τη σύσταση buy.

Η τιμή της TOUSA στο ΝYSE διαμορφωνόταν στα 20,61 δολάρια την Πέμπτη 27/4 λίγο πριν το κλείσιμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v