Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΒΝ - AMRO: ”Πολύτιμος λίθος η Cosmote”

Σε έναρξη κάλυψης για τη μετοχή της Cosmote με σύσταση ”buy” και τιμή-στόχο τα 23,50 ευρώ προχωρεί η ABN Amro σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Απριλίου και τίτλο ”Ενας πολύτιμος λίθος”. H ABN Amro τοποθετεί την εξαγορά των ποσοστών μειοψηφίας της Cosmote σε διάστημα μεταξύ 18 και 24 μηνών.

ΑΒΝ - AMRO: ”Πολύτιμος λίθος η Cosmote”
Σε έναρξη κάλυψης για τη μετοχή της Cosmote με σύσταση ”buy” και τιμή-στόχο τα 23,50 ευρώ προχωρεί η ABN Amro σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Απριλίου και τίτλο ”Ενας πολύτιμος λίθος”.

Η ABN Amro επισημαίνει στην έκθεσή της ότι η Cosmote προσφέρει κάτι ιδιαίτερα σπάνιο στους επενδυτές των τηλεπικοινωνιών σήμερα, και αυτό είναι οι μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στο πλαίσιο της επέκτασης στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αλλά και η έντονη ρευστότητα που διαθέτει από τις εγχώριες λειτουργίες.

O διεθνής οίκος εκτιμά ότι ο ΟΤΕ δεν θα προχωρήσει στην πλήρη εξαγορά της Cosmote αν δεν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του. Ως εκ τούτου η ABN Amro τοποθετεί την εξαγορά των ποσοστών μειοψηφίας της Cosmote σε διάστημα μεταξύ 18 και 24 μηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v