Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Περιορισμένο το ενδεχόμενο υποχώρησης

Περιορισμένο εκτιμά το ενδεχόμενο καθοδικής κίνησης η Marfin, ενώ περαιτέρω σταθεροποίηση αναμένει η Alpha Finance. Πέριξ των ίδιων επιπέδων αναμένει η Eurobank να κινηθεί η αγορά σήμερα αν και όπως αναφέρει μια ελαφρώς θετική συνεδρίαση δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΑΧΕ:  Περιορισμένο το ενδεχόμενο υποχώρησης
Τι αναμένεται για σήμερα: Περιορισμένο εκτιμά το ενδεχόμενο καθοδικής κίνησης η Marfin, ενώ περαιτέρω σταθεροποίηση αναμένει η Alpha Finance.

Πέριξ των ίδιων επιπέδων αναμένει η Eurobank να κινηθεί η αγορά σήμερα αν και όπως αναφέρει μια ελαφρώς θετική συνεδρίαση δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Στο επίκεντρο πιθανόν να βρεθεί η ΔΕΗ, μετάτις δηλώσεις των αξιωματούχων του υπουργείου Ανάπτυξης περί σύνδεσης των τιμολογίων της ΔΕΗ με τις τιμές του πετρελαίου.

Στο ρυθμό των ξένων αγορών αναμένει η Σίγμα να εξακολουθήσει να κινείται η ελληνική αγορά, έως ότου εισέλθουμε σε φάση ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του α΄ τριμήνου.

Τι έγινε χθες: Το θετικό κλίμα ανέβασε το Γ.Δ. κατά 1,08%, δίνοντας του πίσω μέρος των προχθεσινών του απωλειών, ενώ τα πακέτα του ΟΠΑΠ ”σήκωσαν” το τζίρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v