Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Δεν αποκλείεται η συνέχιση των ρευστοποιήσεων

Πιθανή θεωρούν τη συνέχιση της αποκόμισης κερδών που παρατηρήθηκε χθες οι χρηματιστηριακές, αν και επισημαίνουν ότι οι ρυθμοί θα είναι σαφώς ηπιότεροι έναντι των χθεσινών. Δεν αποκλείουν την ανάδυση επιλεκτικού αγοραστικού ενδιαφέροντος.

ΑΧΕ: Δεν αποκλείεται η συνέχιση των ρευστοποιήσεων
Τι αναμένεται για σήμερα: Συνέχιση των ρευστοποιήσεων δεν μπορεί να αποκλειστεί, αναφέρει η Marfin, αν και επισημαίνει ότι η αγορά διαπραγματεύεται σε επίπεδα όπου η θετική αντίδραση είναι πιθανότερη.

Πιθανή χαρακτηρίζει μία ακόμη ”μαλακή” συνεδρίαση η Σίγμα, η οποία παράλληλα ”βλέπει” χαλάρωμα των διαθέσεων πώλησης.

Την ανάδυση επιλεκτικού αγοραστικού ενδιαφέροντος αναμένει σύντομα η Εγνατία, καθώς τα θεμελιώδη μεγέθη του Χ.Α. χαρακτηρίζονται ακόμη ισχυρά. Ωστόσο, επισημαίνει πως ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα δεν μπορεί να αποκλειστούν βραχυπρόθεσμα εν μέσω διεθνών ανησυχιών.

Η χθεσινή αποκόμιση κερδών είναι πιθανόν να συνεχιστεί και σήμερα, τονίζει η χρηματιστηριακή, αν και με ηπιότερους ρυθμούς.

Παρόμοια συνεδρίαση με τη χθεσινή αναμένει για σήμερα η Eurobank Securities, λόγω του αρνητικού διεθνούς κλίματος. Συνολικά, ωστόσο, η πιθανότητα καθοδικής κίνησης εμφανίζεται περιορισμένη.

Τι έγινε χθες: Σημαντική υποχώρηση κατέγραψε χθες η αγορά, με τα blue chips να πιέζουν 1,1% χαμηλότερα, έως τις 4.153 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v