Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Είναι η Σοφοκλέους ακριβή;

Σε ”οικείο εύρος” εκτιμά η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο report της ότι θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται η εγχώρια αγορά. Η χρηματιστηριακή πιστεύει πως το Χ.Α. ακόμη διαπραγματεύεται με ευνοϊκούς όρους έναντι των Ευρωπαίων ”ανταγωνιστών”.

Εγνατία: Είναι η Σοφοκλέους ακριβή;
Σε ”οικείο εύρος” εκτιμά η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο report της ότι θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται η εγχώρια αγορά, πιθανότατα χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση, έως ότου ανακύψουν νέοι καταλύτες και κοπάσει η ανησυχία.

Μεσοπρόθεσμα, η χρηματιστηριακή εκτιμά τα αποτελέσματα του α΄ τριμήνου και τις δομικές αναδιαρθρώσεις που επιχειρεί η κυβέρνηση ως καταλύτες, αν και επισημαίνει ότι οι παράγοντες της αγοράς έχουν σε κάποιο βαθμό προεξοφλήσει κάποια ευοίωνα αποτελέσματα α΄ τριμήνου. Βραχυπρόθεσμα τα βλέμματα θα είναι στην Αγροτική, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Το Χ.Α. εξακολουθεί να συγκρίνεται με ευνοϊκούς όρους έναντι των Ευρωπαίων ”ανταγωνιστών” του σε ό,τι αφορά τις προοπτικές ανάπτυξης, με τα κέρδη ανά μετοχή για το 2006 να εκτιμώνται αυξημένα κατά 25,7% έναντι 7,5% των ευρωπαϊκών.

Η χρηματιστηριακή είναι ακόμη θετική για τον ΟΤΕ. Η Coca Cola 3Ε είναι επίσης ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές της Εγνατίας. Εξάλλου, η Εγνατία αναθεωρεί τη σύσταση για την Intralot σε ”under review” έναντι ”hold”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v