Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Σημαντική η επέκταση σε Ασία λένε οι ΑΧΕ

Με θετικά σχόλια εκφράζονται οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους για το deal της Intralot με την ChinaTrust Commercial Bank της Ταϊβάν, τονίζοντας την ”επέκταση” της εταιρίας στην αγορά της Ασίας.

Intralot: Σημαντική η επέκταση σε Ασία λένε οι ΑΧΕ
Με θετικά σχόλια εκφράζονται οι χρηματιστηριακές για το deal της Intralot με την ChinaTrust Commercial Bank της Ταϊβάν, τονίζοντας την ”επέκταση” της εταιρίας στην αγορά της Ασίας.

Η Alpha Finance εκτιμά ότι η συμφωνία θα μπορούσε να ενισχύσει τα καθαρά κέρδη της Intralot κατά 8 εκατ. ευρώ ετησίως, παραμένει θετική για τη μετοχή της εταιρίας, ενώ θέτει τιμή–στόχο τα 23,5 ευρώ.

Παράλληλα, τονίζει πως με τον πολλαπλασιαστή του 2007 να εκτιμάται στο 15 και υπό προϋποθέσεις η τιμή-στόχος μπορεί να αυξηθεί κατά 1,3 ευρώ.

Η Εγνατία Finance χαρακτηρίζει το συνολικό μέγεθος του έργου ως μικρό, ωστόσο τονίζει ότι το deal επιτρέπει στην Intralot να ”διεισδύσει στην Ασία”, που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αγορές του κόσμου.

Η Marfin Analysis κρίνει το έργο που ανέλαβε η εταιρία ως ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς θα ”σηματοδοτήσει” την επέκταση της εταιρίας στην ελκυστική ασιατική αγορά.

Από την πλευρά της, η Π&Κ τονίζει πως το deal καταδεικνύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Intralot έναντι της GTech στο στοιχηματισμό αθλητικών γεγονότων (sports betting) και στο lottery, ενώ αναφέρεται παράλληλα και στην επέκταση της εισηγμένης στην Ασία.

Η κίνηση της Intralot ενδυναμώνει την παρουσία της εταιρίας στην Ασία, υπογραμμίζει η Eurobank Sec.

Υπενθυμίζεται ότι η Intralot, ως μέλος κοινοπρακτικού σχήματος, αναδείχθηκε προτιμητέος προμηθευτής σε διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η τράπεζα ChinaTrust Commercial Bank της Ταϊβάν για την εγκατάσταση και συντήρηση συστήματος διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών στη χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v