Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Μειωμένες συναλλαγές και συσσώρευση

Μειωμένη συναλλακτική δραστηριότητα και συσσώρευση με ενδεχόμενο το επιλεκτικό ενδιαφέρον εκτιμά η Εγνατία στο εβδομαδιαίο της report, όπου προχωρά και σε αναβάθμιση της σύσταση για το Μαΐλη σε ”διακράτηση” από ”μείωση θέσεων”.

Εγνατία: Μειωμένες συναλλαγές και συσσώρευση
Σε αναθεώρηση της σύστασης σε ”hold” από ”reduce” για το Μαΐλη προχώρησε η Εγνατία Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο της report. Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι η συναλλακτική δραστηριότητα θα είναι μειωμένη τις ημέρες αυτές λόγω του Πάσχα, με τη συσσώρευση να παραμένει το πιθανότερο σενάριο.

Ωστόσο, με βάση την εικόνα των θεμελιωδών μεγεθών στο ελληνικό χρηματιστήριο, η Εγνατία εκτιμά ότι θα υπάρξει επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον αν οι διεθνείς συνθήκες παραμείνουν ”ήρεμες”.

Η αποτίμηση της χρηματιστηριακής τώρα κάνει λόγο για περιθώριο ανοδικής κίνησης του Γ.Δ. κατά 6,5% και του FTSE-20 κατά 9,4%, κάτι το οποίο θεωρεί εφικτό να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2006.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή δηλώνει ότι παραμένει θετική για τον ΟΤΕ, ενώ εκτιμά πως η μετοχή της Attica Group θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής την τρέχουσα εβδομάδα, λόγω της απόφασης για επιστροφή κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v