Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: Στα 20 ευρώ ανεβάζει τον πήχη η HSBC

Νέα υψηλότερη θεωρητική τιμή-στόχο για τη μετοχή της Γερμανός και συγκεκριμένα στα 20 ευρώ, από τα 16,6 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας τη σύσταση ”οverweight”, έθεσε η HSBC με έκθεσή της στις 13 Απριλίου 2006. ”Βλέπει” ενδεχόμενη πώληση των ΚΑΕ ή του κλάδου των βιομηχανικών μπαταριών.

Γερμανός: Στα 20 ευρώ ανεβάζει τον πήχη η HSBC
Νέα υψηλότερη θεωρητική τιμή-στόχο για τη μετοχή της Γερμανός και συγκεκριμένα στα 20 ευρώ, από τα 16,6 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας τη σύσταση ”οverweight” έθεσε η HSBC με έκθεσή της στις 13 Απριλίου 2006.

Η μετοχή της Γερμανός ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (12 Απριλίου) στα 17,50 ευρώ.

H HSBC αναφέρει πως το εύρος για την τιμή-στόχο διαμορφώνεται στα 18 – 22 ευρώ, ενώ εξηγεί πως η προαναφερθείσα θεωρητική τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 14% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Εξάλλου, ο ξένος οίκος εκτιμά ο όμιλος Γερμανού ενδέχεται να προχωρήσει στην πώληση του ποσοστού που κατέχει στα ΚΑΕ (24,7%) ή στη μεταβίβαση του τομέα των βιομηχανικών μπαταριών ώστε να βοηθήσει στην εξάπλωσή του ή στην επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους.

Παράλληλα, εκτιμά πως τα μακροπρόθεσμα κέρδη που θα αποκομίσει ο όμιλος από την αγορά της Ανατολικής Ευρώπης θα αντισταθμίσουν τις βραχυπρόθεσμες πιέσεις στα περιθώρια κέρδους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v