Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης, θετικό το κλίμα

Τάσεις συσσώρευσης εκτιμούν οι αναλυτές πως θα επικρατήσουν στη Σοφοκλέους κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ παράλληλα μερίδα αυτών επισημαίνει ότι τα περιθώρια πτωτικής κίνησης είναι περιορισμένα.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης, θετικό το κλίμα
Τι εκτιμάται για σήμερα: Περιορισμένη εκτιμά η Marfin Analysis πως είναι η πιθανότητα πτωτικής κίνησης της αγοράς.

Την πιθανότητα να συνεχίσει η Σοφοκλέους να υπεραποδίδει έναντι των ευρωπαϊκών αγορών επισημαίνει η Proton Securities.

Το αγοραστικό ενδιαφέρον σε τραπεζικές μετοχές, στο πλαίσιο αφενός της ενισχυμένης ζήτησης για μετοχές της Εθνικής Τράπεζας και αφετέρου των ισχυρότερων του αναμενομένου στοιχείων για την πιστωτική επέκταση τον Ιανουάριο ώθησαν τον Γενικό Δείκτη κατά 1,99% υψηλότερα, αναφέρει η Εγνατία Finance.

H χρηματιστηριακή προσθέτει πως η ψυχολογία παραμένει θετική, επισημαίνοντας ότι τα υψηλά έτους αναμένεται να δοκιμαστούν σύντομα. Ωστόσο, σημειώνει πως βραχυπρόθεσμα το πλέον πιθανό σενάριο είναι ότι η αγορά θα κινηθεί σε περιορισμένη κλίμακα.

Η Σίγμα Securities εκτιμά ότι ενδέχεται να παρουσιαστούν κινήσεις αποκόμισης κερδών στη Σοφοκλέους κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Τι έγινε χθες: Η αγορά σηµείωσε σηµαντική άνοδο µε αγοραστικό ενδιαφέρον σε όλες τις κατηγορίες µετοχών και υψηλούς όγκους συναλλαγών, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως ο Γενικός Δείκτης έκλεισε 1,99% υψηλότερα, πλησιάζοντας το προηγούµενο υψηλό 6 ετών, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι η ηµερήσια αξία συναλλαγών έφθασε τα 601 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v