Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Κρίσιμα όγκος συναλλαγών- 31 ευρώ

Κρίσιμη για την περαιτέρω πορεία της μετοχής της Alpha θεωρεί η Fortius τη διακράτηση των 31 ευρώ με αυξημένο όγκο συναλλαγών. Αδυναμία διατήρησης της μετοχής πάνω από το επίπεδο αυτό θα την επαναφέρει προς τη γραμμή στήριξης των 30 ευρώ, αναφέρεται.

Alpha Bank: Κρίσιμα όγκος συναλλαγών- 31 ευρώ
Κέρδη 1,5 ευρώ περίπου καταγράφει στις τελευταίες συνεδριάσεις η μετοχή της Alpha Bank μετά το βραχυχρόνιο consolidation που πραγματοποίησε στην περιοχή των 30 ευρώ, αναφέρει η Fortius Finance σε σημερινή της τεχνική ανάλυση για τη μετοχή.

Σημαντικό στοιχείο για τη περαιτέρω ανοδική πορεία της μετοχής προς την αντίσταση των 32 ευρώ είναι η διατήρηση του όγκου των συναλλαγών πάνω από τα 400 με 500 χιλ. τεμάχια.

Πιθανή πραγματοποίηση του εν λόγω σεναρίου θα φέρει τη μετοχή πάνω από την γραμμή που ενώνει τους δύο πυθμένες S, N με την κορυφή W και εντοπίζεται στο υψηλό των 32,32 ευρώ.

Αντιθέτως, αδυναμία διατήρησης της μετοχής με αυξημένο όγκο συναλλαγών πάνω από τα 31 ευρώ θα την επαναφέρει για μια ακόμα φορά στη περιοχή στήριξης των 30 ευρώ όπου και θα

κριθεί η περαιτέρω βραχυχρόνια τάση.

Η μετοχή της Alpha ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τετάρτης στα 31,48 ευρώ.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v