Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Πρωταγωνίστρια η Εθνική, συσσώρευσης συνέχεια

Στην Εθνική Τράπεζα εκτιμούν οι αναλυτές πως θα στραφεί το ενδιαφέρον των επενδυτών κατά τη σημερνή συνεδρίαση, ενώ παράλληλα μερίδα των αναλυτών σημειώνει πως η Σοφοκλέους θα επιδείξει για μια ακόμη φορά τάσεις συσσώρευσης.

ΑΧΕ: Πρωταγωνίστρια η Εθνική, συσσώρευσης συνέχεια
Τι εκτιμάται για σήμερα: Στην Εθνική εκτιμά η Marfin Analysis ότι θα στραφούν σήμερα όλα τα βλέμματα, ενώ παράλληλα η χρηματιστηριακή αναφέρει πως η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 3 δισ. ευρώ ενδέχεται να δημιουργήσει βραχυπρόθεσμες πιέσεις στη μετοχή. Ωστόσο, η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι παραμένει θετική για την Εθνική μεσοπρόθεσμα.

Χαμηλότερα προβλέπει η Proton Securities ότι θα ανοίξουν σήμερα οι ξένες αγορές, ενώ σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους προβλέπει ”ήπιο” άνοιγμα με την Εθνική Τράπεζα να αποτελεί πρωταγωνιστή της σημερινής συνεδρίασης.

Με τάσεις συσσώρευσης κινήθηκε και χθες η Σοφοκλέους αναφέρει η Εγνατία Finance η οποία συμπληρώνει πως αναμένει την ίδια τάση και σήμερα για την εγχώρια αγορά η οποία και προβλέπει ότι θα κινηθεί ανάλογα με τις ευρωπαϊκές αγορές.

Στις εξελίξεις γύρω από την Εθνική Τράπεζα εκτιμά η Σίγμα Securities πως θα αντιδράσει η αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ παράλληλα η χρηματιστηριακή προσθέτει πως η προσοχή θα στραφεί προς τις μετοχές της μεσαίας και της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης, λόγω των οικονομικών αποτελεσμάτων χρήσης που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Τι έγινε χθες: Οριακά υψηλότερα έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης με το ενδιαφέρον των επενδυτών να επικεντρώνεται στο deal της Εθνικής Τράπεζας το οποίο θα θέσει και τον τόνο για τους ερχόμενους μήνες εκτιμά η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως οι μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υπεραπέδωσαν για μια ακόμη φορά, ενώ παράλληλα αναφέρει πως ο FTSE-20 ενισχύθηκε κατά 0,36% και ο FTSEM-40 κατά 1,32%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v