Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μέτκα: Κέρδη 51,7 εκ. στο εννεάμηνο βλέπει η IBG

Κέρδη 51,7 εκατ. ευρώ, EBITDA 69 εκατ. και έσοδα ύψους 404 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο, μειωμένα κατά 44% σε ετήσια βάση, θα ανακοινώσει η ΜΕΤΚΑ σύμφωνα με τις προβλέψεις της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδας.

Μέτκα: Κέρδη 51,7 εκ. στο εννεάμηνο βλέπει η IBG
Κέρδη 51,7 εκατ. ευρώ, EBITDA 69 εκατ. και έσοδα ύψους 404 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο, μειωμένα κατά 44% σε ετήσια βάση, θα ανακοινώσει η Μέτκα σύμφωνα με τις προβλέψεις της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδας. 

Στο γ' τρίμηνο, η εταιρία θα εμφανίσει καθαρά κέρδη ύψους 11,5 εκατ. ευρώ, με τις καθυστερήσεις στη Συρία να επιβαρύνουν τα μεγέθη, εκτιμά η IBG. Τα έσοδα αναμένονται στα 105 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται συμβολή από το έργο στη Συρία. Τα EBITDA προβλέπεται να ανέλθουν στα 18 εκατ. ευρώ. 

Όσον αφορά στη μητρική, ο όμιλος Μυτιληναίος αναμένεται να εμφανίσει κέρδη 10 εκατ. στο εννεάμηνο, με τα έσοδα να υποχωρούν κατά 6% στα 1,07 δισ. ευρώ και τα EBITDA να καταγράφουν κάμψη 31% στα 114,4 εκατ. ευρώ.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί τιμή-στόχο στα 11,9 ευρώ για τη Μέτκα, στα 4 ευρώ για τη Μυτιληναίος και σύσταση "buy" και για τις δυο μετοχές. Σημειώνεται ότι η Μυτιληναίος και η Μετκα θα ανακοινώσουν αποτελέσματα την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου. 


 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v