Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπαράζ αναβαθμίσεων για τράπεζες

Σε αναβάθμιση της τιμής-στόχου για τις μετοχές έξι ελληνικών και κυπριακών τραπεζών προχωρά η Deutsche Bank σε έκθεσή της. Αναβάθμιση ΕΤΕ σε "buy" από Nomura. Στα 17 ευρώ "απογειώνει" την Πειραιώς η JP Morgan.

Μπαράζ αναβαθμίσεων για τράπεζες
Σε μπαράζ αναβαθμίσεων στις εγχώριες τράπεζες επιδίδονται οι διεθνείς οίκοι με τη Deutsche Bank να αυξάνει τις τιμές - στόχους και τη Nomura να αανβαθμίζει σε Buy την Εθνική. Κατά 4 ευρώ ενισχύει την τιμή - στόχο της Πειραιώς η JP Morgan.

Αναλυτικότερα σε αναβάθμιση της τιμής-στόχου για τις μετοχές έξι ελληνικών και κυπριακών τραπεζών προχωρά η Deutsche Bank σε έκθεσή της για τα ελληνικά και τα κυπριακά ιδρύματα.

Αναλυτικά, για την Εθνική η τιμή αναβαθμίζεται στα 24,5 ευρώ από 22 ευρώ, για την Alpha Bank στα 10,9 ευρώ από 9,5 ευρώ, για την Eurobank στα 7 ευρώ από 6 ευρώ, για τη Marfin στα 2,6 ευρώ από 2,3 ευρώ, για την Αγροτική στο 1,2 ευρώ από 0,7 ευρώ και για την Τράπεζα Κύπρου στα 4,2 ευρώ από 3,7 ευρώ.

Εξάλλου, σε αναβάθμιση της σύστασης σε "buy" από "neutral" για την Εθνική Τράπεζα προχωρά η Nomura, ενώ ταυτόχρονα περικόπτει τη σύσταση για την Alpha Bank σε "neutral", σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Από την πλευρά της η JP Morgan αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στα 17 ευρώ, από 13 προηγουμένως, επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση “Overweight”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v