Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Fin.: Έναρξη κάλυψης για Folli, ΚΑΕ, Elmec

Κάλυψη των μετοχών της Folli Follie, των ΚΑΕ και της Elmec ξεκίνησε η Alpha Finance, δίνοντας σύσταση "outperform" για τις δυο πρώτες και "neutral" για την τελευταία. Οι τιμές-στόχοι και οι εκτιμήσεις για την κάθε εταιρεία.

Alpha Fin.: Έναρξη κάλυψης για Folli, ΚΑΕ, Elmec
Κάλυψη των μετοχών της Folli Follie, των ΚΑΕ και της Elmec ξεκίνησε στις 12/9 η Alpha Finance.

Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή ξεκίνησε την κάλυψη της Folli Follie με τιμή-στόχο τα 20,5 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση "outperform", των ΚΑΕ με τιμή-στόχο τα 13 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση "outperform", ενώ για τα Elmec η κάλυψη ξεκινά με σύσταση "neutral" και τιμή-στόχο τα 3,7 ευρώ.

Η δομή του ομίλου Folli Follie μπορεί να χαρακτηριστεί σύνθετη, αναφέρει η χρηματιστηριακή, καθώς ελέγχει άμεσα και έμμεσα μερίδια σε δύο εισηγμένες εταιρίες. Αν και η Alpha Finance υπογραμμίζει τις ανησυχίες της για την εφαρμογή της σύνθετης στρατηγικής της, καθώς και το γεγονός της μη απλοποιημένης δομής της, έχει εμπιστοσύνη στο upside potential της μετοχής.

Το περιθώριο των δραστηριοτήτων για τα ΚΑΕ σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητες στα αφορολόγητα εμφανίζεται περιορισμένο, καθώς τα έσοδα σχετίζονται κυρίως με την επιβατική κίνηση για την οποία οι μακροπρόθεσμες προοπτικές είναι σχετικά χαμηλές. Ωστόσο, η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως τα ΚΑΕ εξελίσσονται σε παίκτη λιανικής μέσω και της Links of London.

Για την Elmec η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως «η ανάπτυξη έχει ήδη αποτιμηθεί», ενώ τονίζει ότι η Elmec Sport έχει μπροστά της σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές που προκύπτουν από τη λειτουργία ξεχωριστών μεμονωμένων καταστημάτων λιανικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v