Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη Θεσσαλονίκη

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8.20 το πρωί, στη συμβολή της λεωφόρου Κ. Καραμανλή με την οδό Π. Συνδίκα. Σε εξέλιξη έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη Θεσσαλονίκη

Θανατηφόρα παράσυρση πεζού από απορριμματοφόρο σημειώθηκε στις 8.20 το πρωί, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το θύμα ήταν ηλικιωμένος. Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Κ. Καραμανλή με την οδό Π. Συνδίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παθών επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο, αλλά υπό συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές που διεξάγουν έρευνες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v